| Prin spital .. noaptea! | |
|
|
|
Author | Message |
---|
XxmilkuxX Admin
Posts : 225 Join date : 2009-08-04 Age : 30 Location : Pe scaun
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Mon Aug 17, 2009 1:18 pm | |
| - Pentru ca sunt palida precum un mym si ochii puternic conturati cu negru. De aceea probabil. Oricum.. Nana e un nume rece.. probabil potrivit mie. | |
|
| |
Mabel
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Mon Aug 17, 2009 1:27 pm | |
| Fata palida, ochii negriciosi, intr'adevar, insa nu se asemana cu un asa zis 'mim', isi metinea inca ceva dulceag fizic, chiar daca e greu de crezut. Am dat din cap, in semn de 'am inteles'. | |
|
| |
로리폽:P
Posts : 204 Join date : 2009-08-06 Age : 31 Location : 부산 din Suceava
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Mon Aug 17, 2009 1:42 pm | |
| Cineva imi facuse o farsa. 'Care nebun ma cheama in timpul noptii la un spital parasit' ma gandesc eu dandu'mi o palma peste cap. 'Dar care prost se si duce?' imi zic privind cladirea parasita. Arata infricosator. Nu eram fan al locurilor bantuite. 'Macar daca era cineva cu mine' imi zic eu tremurand numai amintindu'mi de povestile spuse de batrani in privinta acestui loc. 'Sper ca nu's adevarate' , apropiindu'ma usor de cladire. | |
|
| |
XxmilkuxX Admin
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Tue Aug 18, 2009 2:07 am | |
| - Mym a devenit o porecla cand cel mai bun prieten al meu ma tachina ca am fata de mim. Nu seman in totalitate. Insa facea asta pentru a incerca sa vada limitele nervilor mei. Mi-am pastrat porecla asta de cand am inceput sa cant. Mi sa parut potrivita, desi numele meu real se potriveste firii mele ce inclina sa aiba trasaturi de baiat. Uh.. Vorbesc prea mult despre mine si nu-mi place. | |
|
| |
Mabel
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Tue Aug 18, 2009 7:15 am | |
| N'am ezitat in a spune, "nici eu n'am rabdarea de a asulta ceva". Obraznicia mea insa fu urmata de vesnicul zambet repetata la infinit. | |
|
| |
XxmilkuxX Admin
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Tue Aug 18, 2009 7:53 am | |
| - Faci cum vrei. Brusc m-am gandit la felul cum era posibil ca ea sa ma vada, la eticheta pe care probabil mi-o pusese. -Pentru multi as parea o vagaboanta... Viata mea e a mea. Nu cer socoteala nimanui. | |
|
| |
Mabel
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Tue Aug 18, 2009 8:22 am | |
| -Nu'ti place sa vorbesti despre tine, dar vad ca'ti justifici fiecare gest. Imi ridicasem capul dezmortindu'l. | |
|
| |
XxmilkuxX Admin
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Tue Aug 18, 2009 8:35 am | |
| - uneori caut un motiv sau ceva micut pentru care sa fac conversatie. Si despre justificat.. Nu vreu sa-ti fac tie o parere proasta despre mine, am raspuns aratand limbuta. | |
|
| |
Mabel
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! Wed Aug 19, 2009 5:45 am | |
| N'am mai zis nimic. Am cascat lung ducand mana la gura -Se'ntuneca... Enervanta curiozitate de a intra aici, acum. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prin spital .. noaptea! | |
| |
|
| |
| Prin spital .. noaptea! | |
|